http://www.jumpdansestudio.no

NYE og Spennende klasser for ungdom høsten 2017!!

 
"Bloom" av Subjazz

Klassisk med Gianmaria - ungdom øvet/videregående
Mandager kl.18:00-19:30
Kurs 90 min
Pris: 2550,-

 

Gianmaria er ny hos oss høsten 2017 og holdt prøvetime på Jump nå i juni som ble svært godt mottatt. Gianmaria er Italiensk og  har en svært høy kompetanse og bakgrunn innen klassisk ballett både fra Italia, samt en 4-årig BA utdanning fra St.Petersburg. Han kom til Norge i 2009 og snakker flytende norsk. Han har god erfaring fra undervisning med barn og ungdom, og trives svært godt som lærer – han er opptatt av å skape et hyggelig miljø for elevene, gi variasjon i timene og balansere det tekniske med det kreative.
Her får jentene virkelig en spiss-kompetent pedagog som kommer til å utfordre og inspirere jentene til å bygge seg opp teknisk.  Vi gleder oss til å se elevene utvikle seg gjennom hans timer

 

Jazzdans m/Subjazz (Karl&Knut) - øvet/videregående 10kl +
Tirsdager kl.18:00-20:00  
Kurs 90 min klasse + 30 min innstudering
Pris: 2900,-

 

Dette er Jazztimen man ikke bør gå glipp av! Her vil du garantert få utviklet deg både teknisk og dansnerisk med Norges mest kjente og dyktigste danseduo. "Subjazz, også kjent som Karl og Knut, har undervist i jazzdans, nasjonalt og internasjonalt siden 1997. Kjent for sin lidenskapelige, sprudlende energi og varierte klasse stil har Subjazz en smeltedigel av kombo uttrykk i alt fra jazz, funk, tradjazz til det mer moderne, kontemporære og lyriske. Klassene undervises i beste team teach stil gjennom en god og grundig oppvarming, danseriske sekvenser over gulvet og kombinasjoner hvor musikalitet, lidenskap, glede og individuelt, emosjonelt uttrykk er fokuspunkt.

Knut og Karl er nå førsteamanuensis i jazzdans ved Khio og har i sin dansekarriere arbeidet med anerkjente koreografer som bl.a Mia Michaels(sytycd), Alex Magno (koreograf for Madonna) Jo Strømgren, Chet Walker (tidl Bob Fosse danser), Wes Veldink og Christopher Huggins (Alvin Ailey). Subjazz har koreografert 7 verk for ODE, vært fremtredende koreografer for Dansefeber og SYTYCD Scandinavia og har bak seg flere fullfinansierte produksjoner  hvorav Bloom og Kaboom har vært på riksdekkende turne i Norge og nylig nå i Sverige. Subjazz vekker stor begeistring hvor enn de ferdes og beskrives ofte som pionerer i sitt felt. Klassene undervises med stort engasjement og elsk for dans generelt hvor den enkelte deltaker står i fokus gjennom en samlet energi og glede for dans!"

 

Klassisk med Caroline Skjørshammer – ungdom øvet
Torsdager kl.19:00.20:00
Kurs 60 min
Pris: 2200,-

 

Moderne/Jazz med Caroline Skjørshammer  - ungdom øvet
Torsdager kl.20:00-21:30
Kurs 90 min
Pris:  2550,-

 

Caroline har tidligere jobbet hos oss, og vi er svært glad for å ha henne tilbake til høsten!
Hun har sin danseutdannelse fra Den Norske Operas ballettskole, Carmen Roche Centro des Artes (Spania) og Conservatory of Performing Arts Point Park University (USA). Hun jobber som freelance danser, koreograf og pedagog og har bla vært tilknyttet Kompani UT, NAVAK contemporary dance company, DiG (dansekunst i Grenland) og Les Femmes song & dance ensemble. Hun er gründer og prosjektleder av Dans/5. Caroline har lang erfaring med undervisning, og har vært tilknyttet  mange skoler og institusjoner rundt om i Norge. Caroline er lidenskapelig opptatt av dans og er svært god på å engasjere og inspirere sine elever. Timene hennes er varierte og kreative, med høyt fokus på det dansneriske utrykket. Hun leker med stilartene innenfor Moderne og jazz, så timen vil bestå av både gulvarbeid til mer lyriske koreografier.

PRIS

Dersom dere allerede er påmeldt kurs og ønsker å delta på en eller flere av disse klassene minner vi om at vi har en maks pris på 6550,-  Dere vil da kunne trene så mye dere vil innenfor denne prisen.

Påmelding i nettbutikken!

     

 


Velkommen til JUMP Dansestudio!
Telefon: 67156764
Nettstedskart