http://www.jumpdansestudio.no

VÅRE PEDAGOGER

Beate Kleven & Åse Karine Wergeland Holmen
Høsten 2008 etablerte de JUMP Dansestudio sammen, hvor de underviser og har daglig drift.

Beate Kleven - er utdannet danser og pedagog ved The Urdang Accademy i London. Hun er sertifisert Pilates instruktør i STOTT Pilates, og er gründeren av Bea Pilates. Beate har jobbet som proffesjonell danser siden 2001. Hun har medvirket i flere store oppsetninger, både på scenen og i kommersielle sammenheng, blant annet i musikalen Fame (Stavanger 2004), musikkvideo for popgruppen A1, Bergen Varietè, Melodi Grand Prix, Gullfisken, Spellemannsprisen med mer. Beate har lang undervisnings erfaring i alle dansestiler. Hun har blant annet undervist på Vinderen Dansestudio, Bajazz og Elixia. 

Åse Karine Wergeland Holmen
- er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, Universitetet i Tromsø og Kingston University i London. Hun underviser, og har undervist på flere skoler/studioer rundt om i landet; blant annet ballett-og danselinjen på Fagerborg VGS, Den Norske Balletthøyskole, Vinderen Dansestudio, Studentidretten, Tromsø Kulturskole, Kongsbakken VGS, Nike Convention, Elixia Convention, SATS Convention med mer. Hun har koreografert for flere dansekompanier, diverse TVshow som Gullfisken, Spellemannsprisen, Waschera, Liga, og kjente artister som Mira Craig, Sofian, Lilly Jets med mer. Åse er gründeren av Ragga Team Norge, og har utviklet det Norske undervisningskonseptet Ragga Jam®. www.raggateamnorge.no


Julie Willassen
Utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO) 2007 med en Bachelor i Jazzdans.
Spin off forstudium i dans 2004, Follo Folkehøgskole "Dans & ballettlinjen" 2003.
Høsten 2007 hadde hun et 3 mnds opphold i Sydney, Australia hvor hun tok danseklasser på ulike dansestudioer, bla. Sydney Dance Company Studio. Julie har jobbet som profesjonell danser siden januar 2008, og har gjort både scene og tv-oppdrag som: "The show must go on" ved Christiania teater og Norges turnè, musikalen Grease i Oslo spektrum, The Singing bee for TV3, danser i Gullruten på TV2, samt diverse musikkvideoer. Hun har også jobbet som danseinstruktør for Meløy musikk og kulturskole samt valgfag dans ved Meløy VGS, avd.Ørnes. Julie har jobbet som dansepedagog og kontormedarbeider på Jump siden 2011. V2018 underviser hun i Barnejazz, HipHop kids, Jazzdans 5-6 kl, Jazz ungdom og Moderne ungdom.

  

 

 


Azra Korjenic - Utdannet ved Norges Dansehøyskole med en Bachelor i Jazzdans med pedagogikk (2013). Hun har jobbet på Jump siden høsten 2013. V2018 underviser Azra  i Jazz ungdom øvet/videregående nivå, RaggaJam, FunkJazz øvet nivå og HipHop for voksne. Azra danser også selv i JUMPs CheerCrew seniorlag i tilegg til å jobbe som profesjonell danser.


Marte Sandhaug:
I 2013 fullførte Marte sin bachelor i ”Dans med pedagogikk", fordypning moderne- og samtidsdans” ved Norges Dansehøyskole. Under utdanningen sin underviste hun hos KGB, Move On Danseklubben, Romeriket Folkehøyskole og jobbet som resepsjonist hos JUMP. I 2013-2014 bodde hun ett år i USA (Wichita Falls TX og Tucson AZ) og reiste, underviste og danset ulike steder i USA. 

I 2014-2015 jobbet Marte på Sørlandet ved Bølgen Dansestudio i Arendal, Tvedestrand VGS og Villa Matilda i Arendal og Grimstad. Hun gjorde også flere oppdrag som danser, koreograf og var juryformann ved UKM i Lillesand og Evje og satt som jurymedlem i fylkesfinalen i Aust Agder. I 2015-2016 tok hun videreutdanningen ”PPU i Dans” ved Kunsthøyskolen i Oslo samtidig som hun jobbet ved Studentidretten i Oslo og ved Eidsvoll Ballettsenter. V2017 underviser Marte i Klassisk, Moderne, Barnedans og Barnejazz ved Jump Dansestudio.

Jenny Schlanbusch

 
Jenny er utdannet fra Bårdar og Norges Dansehøyskole, fordypning i Jazzdans og pedagogikk (2014). Jenny underviser i Dans & Sang, HipHop, Jazz og Klassisk ved Jump dansestudio.


Marianne Nødtvedt

Marianne er utdannet dansepedagog fra Iwanson School of Contemporary Dance(2015) i München og Spin Off(2012) i Oslo. Etter skolen reiste hun til Los Angeles for å ta klasser på Millenium Dance Complex, Movement Lifestyle og Edge Performing Arts Center i 2 måneder. Hun har undervist i hiphop, jazz moderne og urban contemporary på flere av de største dansestudioene i Bergen.Marianne har jobbet på JUMP siden høsten 2017. V2018 underviser hun i HipHop mini, HipHop ungdom,FredagsHipHop, FunkJazz, Ragga mini og Jazz 5-7 klasse.


Mohammad Aldasoki
"Moh" representere dansegruppen Juice Crew som er idag et av Norges mest profilerte dansegrupper. Han og Juice Crew er kjent fra blant annet Norske Talenter 2014 & Mitt Dansecrew 2015. Juice Crew er det eneste danse crewet som noen gang har fått en helt egen plass på VG-Lista turneen 2014 & 2015 sammen med Omer Bhatti. Moh jobber idag med et av landets mest kjente fjes som Omer Bhatti, Lisa Tønne, Sigrid Bonde Tusvik, Stian Blipp & Adil Khan. V2018 underviser Moh  i HipHop.


Gianmaria Pisapia var ny hos oss høsten 2017. Han har en svært høy kompetanse og bakgrunn innen klassisk ballett gjennom en 4-årig BA utdanning fra Italia og Russland. Han har god erfaring fra undervisning med barn og ungdom, og underviser Klassisk ballett for 5-7 klasse og ungdom på Jump. På timene hans får elvene virkelig en spiss-kompetent pedagog som utfordrer og inspirere jentene for å få de opp på et høyere teknisk nivå. 
.Jens Trinidad
Jens er en profilert person i streetdans-miljøet og har lang fartstid som både danser, koreograf og pedagog. Jens er kunstnerisk ansvarlig for Cre8 Dance Crew som nylig var aktuell med ”Mitt Dansecrew” på TV2.
Han har undervist både nybegynnere og profesjonelle i flere år.Trinidad har undervist blant annet på KHIO (Kunsthøgskolen i Oslo), HipHop huset og X-Ray Ukh. Han har også vært medkoreograf i Dansefeber 2007, Samsayafeber og på KHIO. Jens jobber med artister som Samsaya, Wisnu, Madcon m.m. 

  

 Rebekka Nerhovde
Utdannet ved Musikkteaterhøyskolen (2013)
I tillegg til å jobbe som musikalartist og med ulike barneshow på bla. Color Line underviser Rebekka i  Guttaboys, Gutter HipHop 1-2 kl og JazzMusikal 3-4 kl + 5-7 kl ved Jump Dansestudio. 

Audun Kvam
er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og ved The Ailey School i New York. Han har danset i produksjoner ved The Metropolitan Opera house, Den Norkse Opera, New England Dance Ensemble, Moving Art Dance Company m. fler. I tillegg til å ha bakgrunn som klassisk og moderne danser, har Audun et sterkt bånd til hiphop. Nylig har han medvirket i forestillingen "Gamer", og har vært å se på flere TV og filmproduksjoner. Ved siden av dans produserer Audun elektronisk dansemusikk og hiphop beats. Audun jobber som akrobatikklærer for Jump Dansestudio.Terah Steimle 
Utdannet danser fra Colorado, USA. Hun ble sertifisert Pilates instruktør på matte gjennom Stott Pilates i 2003, og hun har videreutdannet seg i Pilates på apparat, samt tonning-baller, strikk, ring og roller gjennom Pilates Room utdanningsystem. Terah jobber i tilegg til Jump dansestudio på Pilates Room.
Særpreg: Engelsktalende instruktør med fokus på presisjon, repetisjon og kvalitet. Hennes rekkefølge på øvelsene gjør at du aktiverer musklene så grundig at selv den enkleste øvelsen blir en herlig opplevelse.


Alle dansepedagogene ved JUMP Dansestudio oppdaterer stadig sin kunnskap gjennom ulike pedagog- og dansekurs i både Norge og i utlandet.

Velkommen til JUMP Dansestudio!
Telefon: 67156764
Nettstedskart