http://www.jumpdansestudio.no

HVA BETALER DU FOR?

Kjære foreldre og medlemmer, vi takker for at dere har valgt JUMP Dansestudio.
Vi vet dere har mange valgmuligheter og er kjempe glade for at dere kommer til oss.
Deg og ditt barns trivsel og utvikling er vår høyeste prioritet!

Barn/Ungdom:
Vi vet at det koster å ha barna på fritidsaktiviteter. Derfor er det viktig for oss å fortelle akkurat hva du betaler for i kursavgiften og hva som evt. kommer i tillegg.

* Ditt barn blir undervist 13-18 undervisningsuker pr. semester, høst-semesteret er noe kortere enn på våren.Her får de undervisning med dyktige pedagoger som har et stort fokus på faglig innhold, variasjon i timen, teknikk og danseglede

* Våre pedagoger har minimum 3 års høyskoleutdannelse innen dans&pedagogikk. De er profesjonelle og skal gi hvert enkelt barn individuelle tilbakemeldinger og oppfølging.

* Vi har begrenset antall plasser pr. kurs. Alle skal synes og ha rom til å bevege seg.

* Våre lokaler er spesielt tilrettelagt for dans og opprettholder en god standard.

* Kostymer til sommer & juleforestilling blir i hovedsak dekket av JUMP. I noen tilfeller ber vi dere ta med eget hjemmefra, og en sjelden gang må dere gå til innkjøp av en strømpebukse/hotpants e.l. Vi vil da alltid gi dere veiledning på hvor dere får tak i dette til rimeligst pris. 

I  tillegg har JUMP Dansestudio:

* Hyggelige resepsjonsområder med sitteplass til foreldre som venter, blader/aviser og tv,og det er mulighet for å kjøpe kaffe i repepsjonen. 

* Resepsjonen er betjent på hverdager kl.15:00-21:00.

* Kontortid dagtid er betjent mellom kl.09:00.16:00

* Lekerom/venterom som barn og foreldre kan benytte før/etter klasse

* Sommerskole

* Eget kompani: Jumpers

Hva må du betale utenom kursavgiften?

* Treningstøy og sko. Vi har ingen "dresscode" til hva eleven har på seg, men vi har retningslinjer for hva slags type tøy som passer til faget de trener. Eksempelvis skal de ha kroppsnære plagg i klassisk ballett og baggy klær i hip hop. Det er vanskelig å anslå kostnaden av treningstøy, noe kan kjøpes på Hennes og Mauritz til en billig penge, og noe må kjøpes i spesialbutikk for dans- eller sportsbutikk. Les mer om kleskode under *Kursbeskrivelse.

* Billetter til skolens forestillinger. JUMP har 2 store forestillinger hvert år på Chateu Neuf, Majorstuen. Pris: 200,- ink avgift. Barn inntil 6 år får sitte gratis på fanget til en voksen.
 Vi legger billettprisene så lavt som mulig, men vi må få dekket leie av scene, kostymer, folk på jobb etc.

Hva slipper du?
Vi vet at din tid er dyrbar derfor har vi så godt som ingen foreldreinnsats. Alt av dugnadsarbeid slipper dere med andre ord unna ;)
Dere må få barnet til og fra trening, med mindre dere har kurs med følgeordning. Utover det er det lite vi krever av dere. Noen ganger er det ekstratreninger til forestilling som ligger utenom vanlig klassetid, og noen ganger trenger vi at dere er kreative med å "lage" kostyme, men det er sjeldne unntak.

Når det er sagt ønsker vi likevel at dere er engasjerte foreldre som tar dere tid til å lese all viktig mail som blir sendt fra oss, som følger opp barna og viser interesse.

- Jump For Joy!
 

 Velkommen til JUMP Dansestudio!
Telefon: 67156764
Nettstedskart