Summer party
2019

Kjære foreldre og elever på JUMP Dansestudio

Velkommen til vårens danseriske høydepunkt; «JUMP SUMMERPARTY»

Våre energiske og flotte danseelever fra Jump Dansestudio inntar Chateau Neuf 19, 20 & 21 mai for å vise frem hva de har jobbet med dette semesteret – dette er en kjempeflott opplevelse og erfaring både for store og små!
Det er hele 1000 sitteplasser å fylle opp på dette teateret, så ta med familie og venner til en skikkelig dansefest!!

Det er totalt 4 forestillinger fordelt på 3 dager og alle grupper vil få tildelt 1 forestilling de skal danse på:
Søndag 19.mai: 2 forestillinger, kl. 13:00 & 18:00
mandag 20.mai: 1 forestilling, kl.18:00
tirsdag 21.mai: 1 forestilling, kl.18:00

Oversikt over når din gruppe skal danse har alle fått tilsendt på mail. Har du av en eller annen grunn ikke mottatt mail fra oss, ta kontakt med vårt kontor snarest; jump@jumpdansestudio.no


Billetter  (nummererte plasser)

Barn/Ungdom/Voksne kr.200,- (+ gebyr)
Barn t.o.m 5 år – Gratis (må da sitte på fanget)Billetter til forestillingen kan kjøpes fra 25.april på www.ticketmaster.no

Merk: Vær nøye på å bestille til riktig dag og klokkeslett, Jump har ingen mulighet for å refundere/bytte billetter da alt går igjennom Ticketmaster.

 

Generalprøven til hver forestilling vil foregå på samme dag som ditt barn er satt opp til å danse, så vi ber dere holde av hele dagen frem til konkret tidsplan blir sendt ut. Dvs. Skal ditt barn danse søndag kl.13:00 må du holde av hele morgenen og frem til forestillingen er ferdig.
Ca. varighet per forestilling er på 60-75 min. Er du satt opp på mandag eller tirsdag vil oppmøtetidene bli rett etter skoletid.

 

Til info:
Vi på Jump er stolte over å ha så mange elever som danser hos oss hver uke, dette er vi selvsagt svært takknemlig over – men det gjør også at det er en stor kabal som må legges for å få 4 relativt like og varierte forestillinger. Det betyr at vi dessverre ikke kan ta hensyn til søsken i planleggingen, og de kan derfor være spredt på forskjellige forestillinger. Det samme gjelder elever som danser flere ganger i uken. Skulle ditt/dine barn ha fått flere forestillinger tildelt forventer vi ikke at dere kommer mannsterke på alle -del dere gjerne opp!
Forestillingene blir også filmet, og vil sendes ut på link til alle grupper i etterkant.

Deltakelse: 
Det er selvsagt helt frivillig å delta på forestillingen, men vi bruker mye tid på koreografi og kostymer, så skulle ditt barn ikke ha mulighet for å delta trenger vi beskjed snarest.


Dere vil få ytterligere info om kostymer, samt infoskriv om forestillingsperioden med oppmøtetider m.m. når det nærmer seg. De yngste elevene (4-6 års partier) vil i tillegg få sitt eget skriv.


Skulle dere ha spørsmål knyttet til forestillingen er det bare å ta kontakt per e-post eller tlf.


Vi gleder oss :-) 

 
kontakt oss

Eiksveien 110

1361 Østerås, Norge

Tel: +47-67156764

jump@jumpdansestudio.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
 

JUMP Dansestudio © All Rights Reserved

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
Jump_logo_white.png