Summer camp
2023 

JUMP Dansestudio tilbyr sommerskole for gutter og jenter;   Info kommer!
 


 

JUMP Dansestudio har lang tradisjon for å holde SummerCamp, noe som har resultert i en svært populær og flott sommeraktivitet for danseglade og aktive barn. Vi har gjennomført Summer Camp under hele pandemien, med strenge smittevernstiltak og gode rutiner, og er derfor trygge på at vi skal klare dette like bra i år også. 

Det er en intensiv uke med dans og trening, lek og moro. I løpet av uken skal vi innom flere og varierte dansestiler og holde utendørs visning/eller lager dansefilm - dette avhenger av hvilke covid-restreksjoner som gjelder i tidsrommet. Hvis visning blir en mulighet vil denne foregå torsdag ettermiddag, 23.juni i uke 25.

 

Summer Camp 2022 er for kommende 3 -7 klassinger.  Vi tilbyr gode åpningstider: 08:30-16:00 hele uken.

Om du er nybegynner eller erfaren, gutt eller jente, ikke nøl med å melde deg på sommerens morsomste begivenhet!! 


Detaljert program for JUMP SUMMERCAMP 2022 sendes på e-post i juni, men skulle dere ha spørsmål i forkant er det bare å sende oss en e-post: jump@jumpdansestudio.no


Man trenger ikke være elev ved JUMP Dansestudio for å være med på SummerCamp.
Vi har begrenset antall plasser, så her blir det førstemann til mølla!

Pris: 2600,-    


 

Påmeldingstart: tirsdag 01.mars kl.11:00

NB: Ved påmelding, vær nøye med å melde ditt barn på riktig parti, det gjør du ved å velge klassetrinnet de starter på høsten 2022.

MERK: Bindene påmelding via vår bookingside. Eneste gyldige avmelding -og refusjonsgrunnlag er hvis pandemien setter en stopper for gjennomføring. Et garantibeløp på 500,- blir uansett trukket. 

 

 
kontakt oss

Eiksveien 110

1361 Østerås, Norge

Tel: +47-67156764

jump@jumpdansestudio.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Thanks for submitting!